Handigereisdingen is ontstaan uit een passie voor reizen. Deze passie begint al bij het voorwerk en bepalen van een volgend avontuur. Vanuit deze invalshoek kwam er een “AHA” moment bij ons binnen, namelijk “voorbereid op reis gaan” is iets wat iedereen doet en na wat onderzoekwerk en eigen ervaring bleek al snel dat er maar weinig partijen zijn die je daarbij goed kunnen helpen. Veelal moet je toch echt zelf alle reisinformatie filteren en bij verschillende soorten winkels allerlei producten kopen. Niet echt handig……

Als lezer en reiziger hopen wij dat het hierboven genoemde herkenbaar is. Dit “AHA” moment kwam uiteindelijk in 2010 toen er genoeg frustraties kwamen kijken bij een reis naar Brazilië en ervoor zorgde dat we toch echt dachten: dit kan beter en makkelijker!

Wat bieden wij?

Met name bieden wij je ernorm veel gemak door onze ervaring in reizen door te vertalen naar dingen die je nodig hebt in het buitenland.

Kortom: Handigereisdingen biedt allerlei reisproducten en oplossingen aan die je reiscomfort verhogen tijdens je reis, of op de plaats van bestemming in het buitenland.

Voor wie?

Iedereen die gepassioneerd is over reizen!

Hoe?

Via deze webwinkel kun jij met alle gemak allerlei handige reis dingen bestellen en met alle gemak van dien worden deze uiteraard bij je thuis afgeleverd.

Aangezien wij enorm enthousiast zijn over reizen, houden wij van relevante informatie die ons reisbloed harder doet stromen. Om deze reden brengen wij een online magazine uit met reviews, tips en inspirerend materiaal, maar relevante informatie wordt ook gepost op onze  Facebook pagina www.facebook.com/www.handigereisdingen.nl Of, volg ons op Twitter via @handigereisding

Deel je reiskennis en ervaringen met ons!

Waarom!

Het wordt steeds makkelijker en goedkoper om de wereld te zien. Wij zijn er heilig van overtuigd dat je moet groeien als mens en dat nieuwe reiservaringen hiervan een belangrijk onderdeel is. Trek dus die stoute schoenen en boek een reis naar een droombestemming waar je al jaren naar toe wilt gaan. Ontdek andere culturen en mooie locaties die je de rest van je leven bij je zult dragen en je leven zullen verrijken. Doe dit met je partner, beste vrienden, of je familie! Maar zorg ervoor dat je voorbereid op reis gaat, want een goede voorbereiding staat garant voor een geslaagde reis.

Dank voor je tijd en aandacht en send us a postcard!

 

Handigereisdingen groet,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *