Vakantie planning

Inmiddels zijn er veel reissites met dagdeals, vakantieveilingen en andere aanbiedingen waar we gebruik van kunnen maken. Veelal zijn dit soort sites beperkt in hun aanbod. Denk hierbij bijvoorbeeld aan package-deals naar Turkije, Tunesiƫ of Spanje. Ideaal als je er 8 dagen tussen uit wil gaan met je wederhelft. Wil je zelf op de bonnefooi met de auto door Europa, dan zijn campings een goedkoop alternatief. De ANWB heeft duizenden boekjes samengesteld die de beste campings in kaart brengen. Maar voor de reisliefhebber die niet op de camping wilt staan is er een goed alternatief. Hello Airbnb!

Air Bed and Breakfast

Airbnb is een start-up bedrijf gesitueerd in Palo Alto, California. Airbnb biedt via een marktplaatsachtige omgeving ruimte voor mensen die een woning, ruimte of kamer willen aanbieden. De afgelopen twee jaar zijn ze enorm hard gegroeid doordat mensen over de hele wereld Airbnb hebben ontdekt.

De reden waarom wij van www.handigereisdingen.nl Airbnb zo goed vinden:

  • Grafische weergave: uitstekende weergave en foto’s van te huren locaties
  • Zelf zoeken naar vakantiewoningen: budget, locatie en unieke features
  • Slim betalen: via creditcard kun je een boeking heel eenvoudig veilig betalen
  • Net wat anders: veelal worden de ruimtes verhuurd door locals. Erg leuk om contact met ze te hebben en je weet gelijk wat de beste plekken zijn van de stad.
  • Recencies: gebruikers van Airbnb kunnen een recensie achterlaten over de ruimte.

Centje bijverdienen

Een kamer over in je eigen woning? Via Airbnb kun je ook zelf een zakcentje bijverdienen. Meld je aan via de site. Erg simpel te doen en wellicht kun je van je hobby je werk maken?

Mocht je binnenkort op vakantie gaan? Ga voorbereid op reis en bekijk onze collectie hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *